Topprestatie in compacte vorm

De Schaeff midi-graafmachine sluit het gat tussen de mini- en grote graafmachines. De machine is als graafmachine in de klasse van 12,5 ton is zo krachtig, nauwkeurig te besturen en comfortabel uitgerust als een grote graafmachine. Het biedt hierbij alle voordelen van een compacte constructie met een korte achterkant - voor bouwplaatsen in het centrum, bij wegenbouw of bij materiaalomslag.

Schaeff “Fingertip”-besturing

De fijngevoelige invoer op de joystick maken de hoge precisie en bedieningscomfort mogelijk. Het tweekrings hydraulisch systeem met lastonafhankelijke debietverdeling (LUDV) maakt gelijktijdige, van elkaar onafhankelijke, werkbewegingen mogelijk. Zuinige load-sensing technologie waarborgt nauwkeurige volumeregeling en spaart daardoor brandstof.

De motor

Het vermogen voor de Schaeff midi-graafmachine TC125 wordt geleverd door een motor van de EU klasse IIIB / EPA Tier 4 Interim. Een emissienabehandeling beperkt de uitstoot van schadelijke stoffen met ca. 90%, net als stikstofoxide (NOx), koolwaterstof (HC) en fijnstof. Het resultaat van een verbeterd verbrandings- en inspuitsysteem en een dieseloxidatiekatalysator (DOC). De motor komt zonder roetdeeltjesfilter.

De cabine

Met de ergonomisch ontworpen cabines, beschikken de bedieners over een bijzonder comfortabele omgeving waarin een zeer hoge productiviteit mogelijk is. Van het overzichtelijke, duidelijk gestructureerde instrumentenpaneel, de ruime opbergvakken, tot het soft-touch interieur of de optimale elektronisch geregelde airconditioning – hier is duidelijk: de werkplek in de Schaeff TW75 mobiele graafmachines is ontworpen voor de bestuurder.