Atlas Schaeff Finance – Flexibele financiële oplossingen voor uw Atlas en Schaeff machines

TERNO BV biedt u, via DLL, financiële oplossingen aan voor de aanschaf van uw Atlas en/of Schaeff machine. Grotere uitgaven komen namelijk niet altijd op het juiste moment en u wilt uw kredietlijnen bij uw bank liever intact houden voor andere investeringen. Als u gebruik maakt van de financiële oplossingen van DLL kiest u voor snelheid, flexibiliteit en op maat gemaakte betalingsschema’s.

Atlas Schaeff Finance: is een samenwerking van Terno BV met De Lage Landen. De Lage Landen, onderdeel van de Rabobank Groep, is een internationale aanbieder van hoogwaardige activa financieringsproducten en onder andere gespecialiseerd in het aanbieden van financieringsconstructies in de grondverzet- en bouwmachine markten.

De voordelen van onze financiële oplossingen

– Geen investeringen uit uw bedrijfskas
– Behoud van uw kredietfaciliteit bij uw huisbankier
– Meer controle en transparantie door vooraf bepaalde vaste termijnen zodat u sneller en flexibeler kunt inspelen op marktontwikkelingen
– One-stop-shopping; de Atlas/Schaeff machine van uw keuze inclusief een financiële oplossing (optioneel inclusief een reparatie, onderhoud en verzekeringspakket)
– Off-balance en fiscale voordelen
– Bij een Operationele lease heeft u na einde contract de keuze om de machine te kopen, om te ruilen voor een nieuwe machine of het contract te verlengen

Onze leaseproducten
De keuze van leaseproduct is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt kiezen uit een operationele lease, waarbij de Atlas of Schaeff machine niet in uw bedrijfsbalans wordt opgenomen, en een financiële lease, waarbij de Atlas of Schaeff wel op uw balans verschijnt. Beide leasevormen hebben hun specifieke kenmerken en zijn optioneel te combineren met een reparatie-, onderhouds- en verzekeringspakket. Om een juiste keuze te maken hebben wij de verschillen tussen beide leasevormen hieronder voor u op een rij gezet. U kunt ook altijd contact opnemen met een van de financiële experts van DLL. Al uw bedrijfsgegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet aan derden gecommuniceerd.

Operationele lease Financiële lease
Balans Atlas/Schaeff machine niet op uw balans Atlas/Schaeff machine op uw balans
BTW BTW verdeeld over de termijnen Totale BTW in eerste termijn
Juridisch eigenaar DLL DLL
Economisch eigenaar DLL U
Fiscale afschrijving DLL U
Afschrijvingsrisico DLL draagt het risico van waardevermindering U draagt het risico van waardevermindering
Eigendom na afloop contract Optioneel Standaard
Reparatie, onderhoud en verzekering Optioneel Optioneel

 

Meer informatie
Voor meer informatie over onze financiële oplossingen kunt u contact opnemen met uw Atlas of Schaeff verkoper, 050-4093530.