ATLAS 160W voor Gebr. Naaijer Winschoten

Afgelopen vrijdag nam Henk Naaijer van Loonbedrijf Gebr. Naaijer te Winschoten de sleutels in ontvangst van zijn nieuwe ATLAS 160W Blue.
Bij Loonbedrijf Gebr. Naaijer zijn ze al jaren gespecialiseerd in het rooien, kappen en snoeien van bomen en struiken alsmede het versnipperen hiervan.
En het frezen en verwijderen van stobben.
Een reeks werkzaamheden waar een sterke en stabiele graafmachine voor gebruikt moet worden.
Na in het verleden te zijn gestart met een ATLAS 1404 die later werd ingeruild voor een ATLAS/TEREX TW160 was het nu tijd om het machinepark uit te breiden met een ATLAS 160W Blue
Een nieuwe baan en een nieuwe kraan, voor machinist Mike een leuke ervaring.
De kraan werd dan ook met vele opties besteld door Naaijer en naar wens van Mike gemonteerd met o.a:
Alliance 700/40×22,5 banden met stalen spatborden, K80 trekhaak met 24v stekkerdoos, giekvering, SKF centrale smering, proportionele bediening voor een sloopsorteer circuit en een apart hamer circuit en lekolie leiding voor de stobbenfrees, een Beco hydraulisch snelwissel en een nieuwe Beco slotenbak.
Stalen leidingen langs de giek, bescherming van de slangbreukventielen, beschermframe bovenop de cabine voor het dakraam en roosters in alle luchtopeningen zodat de bladeren niet overal tussen kunnen raken zijn zomaar een paar opties die op de kraan gemonteerd zijn voor het werken tussen de bomen.
Een zeer compleet uitgeruste machine waar Loonbedrijf Naaijer weer een paar jaar vooruit kan.
Wij bedanken Henk Naaijer dan ook voor het vertrouwen en wensen machinist Mike van der Voorde veel werkplezier met hun nieuwe ATLAS 160W Blue.

www.gebr-naaijer.nl